volwassen­onderwijs

Gestructureerd werken

Deelnemers aan het voortgezet algemeen volwassenonderwijs (vavo) hebben veel vrijheid. Dat kan een voordeel zijn, mits ze die zelfstandigheid aankunnen. Helaas is dat voor lang niet iedereen het geval. De (veelal jonge) leerlingen zien op den duur door de bomen het bos niet meer en verzanden in nietsdoen.

Op het Studiecentrum Doorn leren de leerlingen gestructureerd werken. Wij bieden hun een rustige plek, waar ze volgens een vaste planning wekelijks 2 à 3 dagen kunnen studeren.

Extra uitleg

Onze docenten kunnen extra uitleg geven over de lesstof. De leerlingen maken hier vaak gebruik van. Het aantal contacturen en de vakinhoudelijke ondersteuning buiten de lessen zijn in het vavo nu eenmaal gering. Het Studiecentrum Doorn heeft voor alle reguliere schoolvakken docenten in dienst.

Meer weten over volwassenonderwijs?

Bel directeur Roeland Schutte (0343 – 42 04 05) voor meer informatie of maak een afspraak. Hij is elke werkdag tussen 12.00 en 13.00 uur bereikbaar. Een mail sturen aan info@studiecentrumdoorn.nl kan natuurlijk ook.

Direct opgeven voor volwassenonderwijs kan via onderstaande knop. Op onze website staat ook meer informatie over onze tarieven en algemene voorwaarden.

REACTIES VAN OUDERS:

Wij zijn super blij dat Matthijs geslaagd is! En met mooie cijfers gewoon de 5 weggewerkt. We zijn super trots op Matthijs! Bedankt voor jullie inzet. Matthijs klaagde nooit, dus compliment voor jullie team! Om de kinderen zo te motiveren dat ze toch maar gaan! En dan een mooi resultaat neerzetten. Nu de nieuwe opleiding, hij heeft er super zin in. Bedankt Roel en ik zal zeker over jullie praten als ik een ouder hoor die zegt dat huiswerk...