Werken bij het Stuud

Ben je afgestudeerd of studeer je nog aan een universiteit of hbo?
Heb je zin in een goed betaalde bijbaan waar je werkervaring binnen jouw vakgebied opdoet? Dan kun je misschien wel studiebegeleider of bijlesdocent worden op het Studiecentrum Doorn.

Huiswerkbegeleiding

Als studiebegeleider ben je in de eerste plaats een generalist. Je hebt op hoofdlijnen kennis van de studie in zijn totaliteit, zodat je leerlingen goed kunt begeleiden met hun huiswerk.
Tegelijkertijd help je ze met het verbeteren van hun werkhouding. Ook ondersteun je ze bij het maken van een planning en het structureren van hun schoolwerkzaamheden.

Inhoudelijke ondersteuning

Een begeleider heeft meestal ook één vak(gebied) waarin hij of zij is opgeleid. Die kennis komt goed van pas bij de vakinhoudelijke ondersteuning tijdens de huiswerkbegeleiding.
In het menu Studiebegeleiding vind je meer over deze activiteit van het Studiecentrum Doorn.

Bijlesdocent

Je kunt ook voor het Stuud werken als bijlesdocent. Je bent een bevoegd docent of bijna afgestudeerd student en gespecialiseerd in één vak(gebied). Daardoor ben je in staat om op jouw terrein leerlingen vakinhoudelijk bij te staan tijdens individuele bijlessen.
In het menu Studiebegeleiding vind je meer over deze activiteit van het Studiecentrum Doorn.

Dienstverband

De studiebegeleiders en de bijlesdocenten zijn op freelancebasis aan het Studiecentrum verbonden. In overleg met de directeur bepalen ze zelf hun werktijden.

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar directeur Roeland Schutte: info@studiecentrumdoorn.nl.
Wanneer we denken dat jij misschien wel een goede studiebegeleider of bijlesdocent bent voor het Stuud, word je benaderd voor een oriënterend gesprek.

Studiecentrum Doorn
Studiecentrum Doorn