bijles

Vakinhoudelijke ondersteuning

Problemen met wiskundige vergelijkingen? Altijd gokken hoe een Nederlands werkwoord gespeld wordt? Moeite met Engelse tekstverklaringen?

De bijlessen van het Studiecentrum Doorn geven een leerling vakinhoudelijke ondersteuning. Wij hebben voor elk vak op het vmbo, havo en vwo een vakdocent in huis. De nadruk ligt volledig op de inhoud en de stof. Anders dan bij huiswerk- of brugklasbegeleiding komen studievaardigheden (vrijwel) niet aan bod.

Individueel

De bijlessen vinden op individuele basis plaats. De docent kan op die manier maximaal aandacht besteden aan de problemen die een leerling heeft met de lesstof. De leerling en zijn of haar ouders hebben veel zeggenschap in de stof of oefeningen die een docent behandelt.

Proefles

Kennismaking met een van onze bijlessen is gratis. De eerste bijeenkomst beschouwen wij namelijk als een proefles. Als deze bijles naar ieders tevredenheid verlopen is, wordt die als eerste les beschouwd. De ouders of verzorgers ontvangen dan automatisch een factuur voor de eerste serie bijlessen.

Mocht de proefles niet bevallen zijn, dan sturen wij geen rekening. Het is dan wel belangrijk dat de ouders of verzorgers binnen 2 werkdagen contact opnemen met de directeur.

Strippenkaart

Leerlingen kunnen bijlessen volgen in series van 5 of 10 lessen van een uur. Voor elke leerling houdt de docent een ‘strippenkaart’ bij.

Meer weten over bijles?

Bel directeur Roeland Schutte (0343 – 42 04 05) voor meer informatie of maak een afspraak. Hij is elke werkdag tussen 12.00 en 13.00 uur bereikbaar. Een mail sturen aan info@studiecentrumdoorn.nl kan natuurlijk ook.

Direct opgeven voor bijles kan via onderstaande knop. Op onze website staat ook meer informatie over onze tarieven en algemene voorwaarden.

REACTIES VAN OUDERS:

Wij zijn ook zeer tevreden over het resultaat. Mandy gaat met plezier naar jullie toe. Jullie geven de juiste aanvulling bij de exacte vakken. Dit blijkt ook wel uit de cijfers. Ze waren niet slecht maar zijn nu nog beter.

Vanwege deze resultaten en het plezier waarmee Mandy naar jullie toe gaat willen graag dat Mandy na de mei vakantie weer naar jullie toe gaat voor één keer per week studiebegeleiding.