Bijles

Problemen met wiskundige vergelijkingen? Altijd maar weer gokken hoe een Nederlands werkwoord gespeld wordt? Moeite met Engelse tekstverklaringen?
Voor leerlingen die vakinhoudelijke ondersteuning nodig hebben, biedt het Studiecentrum Doorn bijles.

Voor elk vak op het vmbo, havo en vwo is het mogelijk om bij een vakdocent bijles te volgen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld huiswerk- of brugklasbegeleiding ligt de nadruk vrijwel volledig op de inhoud. Studiehouding en structurering van de werkzaamheden komen hier slechts incidenteel aan bod.
De bijlessen vinden op individuele basis plaats. De docent kan op die manier maximaal aandacht besteden aan de problemen die een leerling heeft met de lesstof. Vanzelfsprekend heeft de leerling zelf een grote inbreng bij de keuze van de materie.

Leerling krijgt bijles op Studiecentrum Doorn

Proefles

Een leerling kan kosteloos kennismaken met bijles. De eerste bijeenkomst beschouwen wij namelijk als een proefles. Als deze bijles naar ieders tevredenheid verlopen is, wordt die als eerste les beschouwd. De ouders of verzorgers ontvangen dan automatisch een factuur voor de eerste serie (van 5 of 10) bijlessen.

Mocht de proefles niet bevallen zijn, dan hoeft hiervoor niet betaald te worden. Het is dan wel belangrijk dat de ouders of verzorgers binnen 2 werkdagen contact opnemen met de directeur om samen naar een oplossing te zoeken. Hij is hiervoor dagelijks tussen 12.00 en 13.00 uur te bereiken.

Strippenkaarten

Leerlingen kunnen bijlessen volgen in blokken van 5 of 10 lessen van een uur. Op het inschrijfformulier kunt u uw voorkeur aangeven. Voor elke leerling houdt de docent een strippenkaart bij waarop hij (of zij) de gegeven lessen invult. Een kopie daarvan is te allen tijde opvraagbaar op het Studiecentrum Doorn.

Meer informatie

Meer weten over bijles? Bel directeur Roeland Schutte (0343 – 42 04 05) voor meer informatie of maak een afspraak. Hij is elke werkdag tussen 12.00 en 13.00 uur bereikbaar. Een mail sturen aan info@studiecentrumdoorn.nl kan natuurlijk ook.
U kunt ook via dit formulier meer informatie opvragen.

Inschrijven

Direct opgeven voor bijles kan via dit inschrijfformulier. Op onze website staat ook meer informatie over onze tarieven en algemene voorwaarden.