Geslaagd op ’t Stuud, een tevreden, geslaagde leerling

Ik heb de afgelopen zes jaar op het studiecentrum gezeten en heb dit erg fijn gevonden. Ik wilde dit graag zelf omdat ik dyslexie heb en leren best lastig vond. Ik ben begonnen met vier dagen per week waarin ik al snel leerde om te gaan met mijn dyslexie en hoe ik het beste kon plannen en leren. De overstap van basisschool naar middelbare school kan best moeilijk zijn. Gelukkig heeft het studiecentrum hier goed bij geholpen! Ik heb vorig jaar mijn examen VWO afgerond. Het studiecentrum heeft mij stabiliteit en ondersteuning geboden. Ze hielpen met zoeken naar alternatieve manieren van leren en hielpen met extra aandacht aan moeilijke vakken. Huiswerk heb ik altijd op het studiecentrum gemaakt waardoor ik al mijn vragen direct kwijt kon en vrijwel niet thuis hoefde te leren. Dit gaf mij erg veel rust. Soms kwam ik wat vaker, soms wat minder. Ook heb ik hier examentraining gevolgd. Door examens samen te bespreken en de ondersteuning die je krijgt op lastige onderwerpen ging ik met een goed gevoel en heel ontspannen mijn examens in en ben ik in 1 keer geslaagd!

D.