Blog

Examentraining op het Stuud

In de maanden april en mei, na afloop van de schoolexamens, gaan wij met onze examenleerlingen aan de gang met de Examentraining. Gedurende deze 2 maanden gaan de examenleerlingen onder begeleiding van ons ervaren begeleidingsteam intensief examens maken, nakijken en bespreken.

Dit kan worden ingepland op 3 middagdelen  op doordeweekse dagen. Maar ook tijdens de meivakantie zijn wij een aantal dagdelen open om aan bovenstaande te werken en de structuur vast te houden. Voor de dagen dat we niet open zijn in de vakantie krijgt de examenkandidaat een thuisopdracht mee.

We werken ernaar toe voor elk vak minimaal 5 examens te maken op het studiecentrum. Uit onderzoek en onze ervaring is gebleken dat dit 10 procentpunten verhogend werkt op het eindcijfer!

Afgelopen twee schooljaren was ons slagingspercentage 100% ! 

Redenen genoeg om je in te schrijven voor deze dienst of je verder te oriënteren.

Er is nog voldoende ruimte om  je in te schrijven en mee te doen met onze trainingen. Je kunt dit rechtstreeks doen door een inschrijfformulier in te vullen en deze via onze website te versturen. We nemen dat zo spoedig mogelijk contact met jou op om met elkaar verdere afspraken te maken.

Wil je nog wat meer weten over onze examentraining, dneem dan contact op met Roeland Schutte, zijn telefoonnummer is 06 222 84 518. Hij informeert jou graag meer over onze Examentraining.

Graag tot ziens op het Stuud!