Blog

Gezinskorting bij het Stuud

Studiecentrum Doorn werkt ook het volgende schooljaar weer met gezinskorting. Brugklasbegeleiding, examentraining en huiswerkbegeleiding (op afstand) worden zo voor een tweede gezinslid 15 procent goedkoper.

Het lagere tarief geldt niet alleen voor het tweede, maar ook voor elk volgend lid uit hetzelfde gezin. Dat kan op jaarbasis honderden euro’s schelen.

De enige vereiste is dat de leerling die de korting krijgt, een broer of zus heeft die volgend schooljaar ook examentraining of huiswerk-/brugklasbegeleiding bij ons volgt.Tot 25% korting voor brugklasbegeleiding

Vroege inschrijvers
Deze actie is geldig in combinatie met onze aanbieding voor vroege inschrijvers voor de brugklasbegeleiding. Wie vóór 1 september een leerling voor dit pakket aanmeldt, krijgt 10 procent korting. De kosten voor begeleiding aan een brugklasser die al een broer of het zus op het Stuud heeft, vallen dan 25 procent lager uit.

De nieuwe tarievenlijsten plaatsen we binnenkort op de website. Meer weten over deze kortingsactie? Mail dan met directeur Roeland Schutte of bel
0343 – 420 405.

Direct inschrijven