Blog

Start schooljaar 2019-2020

.

Onderstaande informatie hebben wij aan onze ouders gestuurd als start van het nieuwe schooljaar.

Woensdag 4 september worden alle leerlingen in de gelegenheid gesteld de schoolboeken naar het Studiecentrum te brengen. Wil je gebruik maken van een boekenkist, dan wordt je tussen 14.00 uur en 17.00 uur in de gelegenheid gesteld de schoolboeken bij ons te brengen. Wij adviseren de leerlingen die 3 dagen per week of meer ons studiecentrum bezoeken gebruik te maken van een boekenkist.

Donderdag 5 september is de eerste begeleidingsdag. Ook de leerlingen die nog geen huiswerk hebben opgekregen voor de volgende dag verwachten wij! Deze middag willen we namelijk afspraken maken voor de komende periode. Leerlingen die 1 of 2 dagen per week studiebegeleiding volgen, kunnen eventueel telefonisch contact met ons opnemen om de begeleidingsdagen vast te stellen en verdere afspraken te maken. De overige leerlingen verwachten wij direct na school op het studiecentrum. Indien uw zoon/dochter toch verhinderd is deze dag dan vernemen we dit graag.

Een aantal belangrijke zaken die ik graag onder de aandacht wil brengen:

• Bij afwezigheid van onze leerlingen verzoeken wij hem of haar tijdig af te melden. Indien een leerling het studiecentrum eerder dan normaal dient te verlaten door bij voorbeeld tandartsbezoek, sport etc. horen wij dit ook graag even van tevoren.

• Parttimers kunnen met een goede reden een begeleidingsdag wisselen. Omdat wij zelfstandigheid stimuleren en aanleren op ons studiecentrum, vinden wij het prima dat uw de leerling dit zelf even regelt met Hans, Emmy of Roeland.

• Je kunt het studiecentrum op Facebook en Instagram volgen. Hier staan actuele berichten en wetenswaardigheden over het studiecentrum. Zo is het gebruikelijk eventuele vervroegde openingstijden op deze media te vermelden. Leuk, handig en nuttig dus! Gaat je ons volgen?

Hier kunt U ons vinden: : www.fb.com/StudiecentrumDoorn en voor Instagram Studiecentrum_Doorn.