Blog

Werken op het Stuud.

Ben je afgestudeerd of studeer je nog aan een universiteit of hbo?

Heb je zin in een goed betaalde bijbaan?

Waar je werkervaring binnen jouw vakgebied opdoet?

Dan kun je misschien wel studiebegeleider of bijlesdocent worden van Studiecentrum Doorn.

Ben je een generalist of juist een specialist?

Dat maakt voor ons niet uit. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij altijd op zoek naar generalisten én specialisten.

Studiebegeleiders
De studiebegeleiders zijn bij voorkeur generalisten die overzicht hebben over de gehele studie van de leerling. Vaak hebben deze begeleiders ook nog wel specifieke vakken waarin ze beter geschoold zijn. Die kennis komt dan van pas komt bij de vakinhoudelijke ondersteuning tijdens de huiswerkbegeleiding. De studiebegeleiders van het Studiecentrum Doorn verzorgen de huiswerkbegeleiding. Binnen jouw functie help je de leerlingen op weg met het verbeteren van hun werkhouding. Ook ondersteun je ze bij het aanbrengen van een goede planning en structuur in de schoolwerkzaamheden. Het is zeker een pre als je ze ook inhoudelijk kunt ondersteunen bij een aantal vakken .

Bijlesdocenten
De bijlesdocenten zijn onze specialisten en bevoegde docenten, dan wel bijna afgestudeerde studenten. Ze zijn allen gespecialiseerd in hun vakgebied en kunnen op hun terrein de leerlingen (bij voorkeur t/m vwo 6) vakinhoudelijk bijstaan. Op ons Studiecentrum ben je verantwoordelijk voor het geven van individuele bijlessen aan onze leerlingen. Invulling van deze lessen gebeurt in overleg met de leerling en de directeur van het Studiecentrum. In het menu Wat wij doen (link) vind je meer over deze activiteit van het Studiecentrum Doorn.

De studiebegeleiders en de bijlesdocenten zijn op freelancebasis aan het Studiecentrum verbonden. In overleg met de directeur bepalen ze zelf hun werktijden.

Geïnteresseerd?

Bel Roeland Schutte:  06 222 84 518.

Hij maakt graag met jou een afspraak voor een oriënterend gesprek.