Blog

Testimonial Studiecentrum Doorn

Onze dochter C. liep vast in het begin van HAVO 3. Voornamelijk op het gebied plannen en organiseren. Hierdoor raakte ze het overzicht kwijt waardoor ze achter raakte omdat ze niet de juiste dingen op het juiste moment plande. Als ouders signaleer je dit en je wil graag helpen, maar emotioneel sta je te dicht bij haar en ben je snel ‘de hulpverlener’ aan het spelen. Vanuit school werd studiebegeleiding voorgesteld en hebben we contact opgenomen met Roeland. Na de intake, waar we de situatie hebben besproken, is Roeland en zijn team aan het werk gegaan. Bijna dagelijks was ze welkom en uit school ging ze er graag naar toe. Ze heeft haar schoolwerk weer opgepakt en haar resultaten lieten weer een positiever beeld zien. Dit was voor haar een stimulans om door te gaan. Uiteindelijk had ze voldoende punten om over te gaan naar HAVO 4, wat mede door de ondersteuning van de expertise van het studiecentrum gerealiseerd is.

C. en wij als ouders zijn daarvoor Roeland en zijn team dankbaar. C. heeft de overstap gemaakt naar het MBO niveau 4 Verpleegkunde. Hier komen de vaardigheden die ze op het studiecentrum heeft aangeleerd weer goed van pas.

Dus signaleert u als ouders dat er iets is met uw zoon of dochter op het gebied van school / studie, bespreek dit dan met Roeland, hij kan met u mee kijken en adviseren wat u zoon of dochter nodig heeft om weer in proces te komen.

Naschrift Studiecentrum: ; onze overige testimoniums vind U onder onze verschillende diensten.