Blog

Chillruimte op “het Stuud”

Goed nieuws voor alle leerlingen van het Stuud: we krijgen er een ruimte bij zodat we voor jullie een chillruimte kunnen inrichten. De ruimte tegenover het kantoor gaan we daarvoor gebruiken.

Aan jou de vraag hoe je deze ruimte zou willen inrichten. Je kunt denken aan: een tafeltennistafel, een Wii, een dartbord, een voetbaltafel, enz. Daarnaast lijkt het ons leuk om een hoek in te richten met een bankstel waar je een Donald Duck o.i.d. kunt lezen. Ook willen we 1 of 2 tafels met stoelen neerzetten waar je even gezellig kunt bij kletsen. Kortom, lekker chillen op jouw manier!

Belangrijk: jullie hebben inspraak!! Wat zou jij graag in deze ruimte willen? Als je het leuk vindt om over de kleur verf op de muur na te denken, mag dat ook. Graag zelfs!

Nog een vraag: heb je thuis materiaal dat we kunnen gebruiken om de chillruimte in te richten? Vraag je ouders of er nog een goed bruikbare voetbaltafel op zolder staat of een vergeten dartbord ergens in de garage. Misschien weet je iemand die een nieuwe bank krijgt en kunnen wij de “oude” gebruiken voor jullie chillruimte. Meld dit even bij Roel of reageer even via deze website. Uiteraard krijg je een kleine vergoeding voor jouw ingebrachte materiaal!!

Binnenkort hopen we met deze ruimte aan de slag te gaan. Wacht dus niet te lang met reageren. We hopen op veel ideeën van jullie kant!!