Blog

Alle examenleerlingen geslaagd op het Studiecentrum, Testimonials trotse ouders

100% geslaagd op het studiecentrum.

Wij feliciteren onze 15  examenleerlingen en wensen hun veel succes met de vervolgopleiding

Onze examentraining werpt zijn vruchten al jaren af: slagingspercentage  dit jaar, maar ook de vorige twee jaargangen 100%,

Hieronder twee Testimonials van tevreden ouders die bij ons kinderen hadden die zijn geslaagd voor hun diploma:

Onze zoon is mede dankzij de goede begeleiding op het Studiecentrum Doorn geslaagd voor zijn HAVO diploma met hele mooie examencijfers. We zijn supertrots op hem. Ook zijn we jullie heel dankbaar voor de steun die jullie hem de afgelopen jaren hebben gegeven.

Het was meer dan alleen studiebegeleiding, jullie waren er ook voor hem als hij minder gemotiveerd was of minder lekker in zijn vel zat. Als we contact hadden dan speelden jullie daar meteen op in.
S. heeft jullie ondersteuning ook als heel prettig ervaren. Wil je Hans, zijn studiebegeleider, ook namens ons bedanken. S. en Hans hadden een goede klik samen.

B en J, ouders van S.

Nog een testimonial van een ouder die haar zonen jarenlang aan ons toevertrouwde:

Beste Roeland en Hans,

Veel dank voor de begeleiding van D. (en daarvoor G.) de afgelopen jaren. Bijzonder dat hij het verblijf bij jullie altijd heel prettig heeft gevonden en zich echt nooit heeft beklaagd over ‘moeten’ of lange dagen, wat bij een kind in deze leeftijd toch best logisch zou zijn. Jullie hebben voor hem dus altijd de juiste sfeer weten neer te zetten!
Dank hiervoor, en ook voor de hulp bij het leren doorzetten en leren omgaan met zijn dyslexie. D. is hierdoor een jongen geworden die stevig in zijn schoenen staat, weet wat hard werken is en weet dat zelfs met hard werken het soms niet gaat zoals je had gehoopt maar dat je dan gewoon weer doorgaat. Belangrijke levenslessen!
Hij vertelde altijd enthousiast over de gesprekken met Hans en wij kregen dan thuis mini-colleges van hem over celmembranen en scheikundige wetten. Knap hoe je lesstof zo levend kunt maken voor een tiener, Hans!

D. heeft (hopelijk ook namens ons) jullie al bedankt, dus ik zal niet meer langskomen maar ik wilde wel nog even iets van me laten horen. Ik heb het contact met jullie altijd als zeer prettig ervaren en wens jullie alle goeds.

Hartelijke groet,

M van S