Examentraining

Speciaal voor leerlingen in het examenjaar hebben wij de examentraining ontwikkeld. Belangrijk onderdeel daarvan is het herhalen van de lesstof.
Een goede oefening voor het centraal schriftelijk is ook het maken van eindexamenopgaven uit de voorgaande jaren. De leerlingen maken deze oude examens onder begeleiding van de docent, die de uitkomsten naderhand bespreekt. Als daarbij blijkt dat leerlingen hiaten in hun kennis hebben, wordt uitgebreid op deze stof ingegaan.Geslaagde leerlingen van Studiecentrum Doorn

Mondeling en profielwerkstuk

Ook voor andere belangrijke toetsen in het examenjaar kunnen leerlingen zich bij het Studiecentrum Doorn voorbereiden. Zo bieden wij hulp bij het maken van het profielwerkstuk. Wij besteden ook aandacht aan de voorbereiding van de mondelinge examens. Zo neemt een vakdocent voor het vak Nederlands bijvoorbeeld proefmondelingen af.

Om de leerlingen goed voor te bereiden op het centraal examen hanteren wij in de maanden april en mei ruimere openingstijden. Ook organiseren we een speciale examentrainingsdag in de meivakantie. Voor dezelfde vakantie krijgen ze van ons een opdracht mee, zodat ze ook thuis blijven oefenen met de examenstof.
Voor alle duidelijkheid: de examentraining komt niet in de plaats van het reguliere huiswerkbegeleidingsprogramma, het is er een aanvulling op.Examentraining op Studiecentrum Doorn

Meer informatie

Meer weten over examentraining? Bel directeur Roeland Schutte (0343 – 42 04 05) voor meer informatie of maak een afspraak. Hij is elke werkdag tussen 12.00 en 13.00 uur bereikbaar.

Een mail sturen aan info@studiecentrumdoorn.nl kan natuurlijk ook. U kunt ook via dit formulier meer informatie opvragen.

Inschrijven

Direct opgeven voor examentraining kan via dit inschrijfformulier. Op onze website staat ook meer informatie over onze tarieven en algemene voorwaarden.