Blog

Zomervakantie maar altijd bereikbaar voor inschrijving en intake


Vrijdag 16 juli sluiten we onze deuren voor een welverdiende vakantie. Vanaf Maandag 16 augustus werken we weer aan het opstarten van het nieuwe schooljaar.

Dat we even een break hebben, wil natuurlijk niet zeggen dat we niet bereikbaar zijn en leerlingen niet kunnen worden aangemeld voor huiswerkbegeleiding, examentraining of bijles.

Onze directeur Roeland Schutte is elke vakantiedag bereikbaar op zijn mobiele nummer: 06 222 84 518. U kunt hem gerust bellen en om meer informatie vragen over de diensten van het studiecentrum.

Ook kunt U dan met hem een afspraak maken om in de zomervakantie op enig moment te komen voor een oriënterend gesprek indien U dit wenst naar aanleiding van de informatie op onze website.

De mogelijkheid bestaat ook om leerlingen via ons inschrijfformulier op de website aan te melden voor één van onze diensten. Wij zullen Uw inschrijving dan bevestigen en direct contact met U opnemen om een intakegesprek af te spreken op ons studiecentrum.

Tenslotte kunt U ons nog een mail sturen. Dit kan ook via de link op deze website. De mail wordt regelmatig gecheckt en zo spoedig mogelijk beantwoord.

Wij wensen U een fijne zomer toe, namens alle medewerkers van het Stuud.