Blog

Gang van zaken weken 41 t/m 44 voor onze leerlingen

Week 41: op dinsdag 8 oktober is er een studiedag op het Revius Lyceum in Doorn. Met onze leerlingen van deze school die normaliter op deze dag bij ons worden begeleid, hebben we individuele afspraken gemaakt of ze bij ons worden verwacht voor de studiebegeleiding.

Week 42: Deze week is het excursie en projectweek op het Revius Lyceum in Doorn. De leerlingen die projectweek hebben, verwachten we op zijn of haar reguliere begeleidingsdagen (maandag t/m donderdag) op het studiecentrum. De leerlingen die op excursie zijn kunnen ons uiteraard niet bezoeken.

Vrijdag 18 oktober zijn we gesloten in verband met de herfstvakantie.

Week 43: In verband met de herfstvakantie zijn we gesloten van vrijdag 18 t/m zondag 27 oktober.

Week 44: Op maandag 28 oktober is er een studiedag op het Revius Lyceum in Doorn. Om weer een lekkere flitsende start te hebben na de herfstvakantie, in het ritme van school te komen, er voor de bovenbouwleerlingen een toetsweek aankomt, verwachten wij  deze dag alle leerlingen die normaliter op deze dag huiswerkbegeleiding volgen op het studiecentrum. Met de betreffende leerlingen maken we individuele afspraken hoe laat we hem of haar verwachten deze middag.