Bijna zomervakantie, maar altijd bereikbaar voor inschrijving en intake.

We naderen de zomervakantie. Volgende week zullen op maandag 13 t/m woensdag 15 juli nog eindgesprekken plaatsvinden met onze leerlingen. Ook vinden dan de intakegesprekken plaats met onze nieuwe leerlingen.

Vanaf vrijdag 17 juli sluiten we vervolgens onze deuren voor een welverdiende vakantie. Vanaf Maandag 17 augustus werken we weer aan het opstarten van het nieuwe schooljaar.

Dat we even een break hebben, wil natuurlijk niet zeggen dat we niet bereikbaar zijn en leerlingen niet kunnen worden aangemeld voor huiswerkbegeleiding of bijles.

Onze directeur Roeland Schutte is elke vakantiedag bereikbaar op zijn mobiele nummer: 06 222 84 518. U kunt hem gerust bellen en om meer informatie vragen over onze diensten. Ook kunt U dan met hem een afspraak maken om in de zomervakantie op enig moment te komen voor een oriënterend gesprek indien U dit wenst naar aanleiding van de informatie op onze website.

De mogelijkheid bestaat ook om leerlingen via ons inschrijfformulier op de website  aan te melden voor één van onze diensten. Wij zullen Uw inschrijving dan bevestigen en  direct contact met U opnemen om een intakegesprek af te spreken op ons studiecentrum.

Tenslotte kunt U hem nog een mail sturen. Dit kan ook via de link op deze website. De mail wordt regelmatig gecheckt en zo spoedig mogelijk beantwoord.

Wij wensen U een fijne zomer toe, namens alle medewerkers van het Stuud.