30 jaar specialist in studiebegeleiding

Persoonlijke en deskundige studiebegeleiding voor leerlingen van het vmbo, havo, vwo, mbo of hbo. Het Studiecentrum Doorn heeft daar 30 jaar ervaring in. Sinds 1988 hebben honderden leerlingen ondersteuning gekregen van het Stuud, zoals ons centrum kortweg genoemd wordt.

En nog steeds buigen zich hier dagelijks tientallen scholieren over hun huiswerk, bijgestaan door ons gespecialiseerde team. Maar het Studiecentrum biedt veel meer dan alleen huiswerkbegeleiding.
Wij verzorgen ook:

●   examentraining
●   bijlessen
●   remedial teaching
●   brugklasbegeleiding
●   begeleiding in het volwassenonderwijs

Vmbo, havo, vwo, mbo en hbo

Wij zijn gevestigd aan de Amersfoortseweg in het centrum van Doorn. Onze leerlingen zijn afkomstig uit Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum, Maarn, Wijk bij Duurstede en andere plaatsen in de wijde omgeving. Ze kunnen ondersteuning krijgen bij alle vakken die op het vmbo, havo, vwo, mbo of hbo worden gegeven.
De begeleiding is in handen van ons gemotiveerde team van docenten en (bijna) afgestudeerde studenten. Directeur Roeland Schutte en de assistenten Hans de Roock en Emmy Klingenberg zijn eindverantwoordelijken. Zij waarborgen de continuïteit en zijn de vaste aanspreekpunten op het Studiecentrum Doorn.

Studiecentrum Doorn, specialist in studiebegeleiding

Zelfverantwoordelijk leren

Begeleiding door het Studiecentrum Doorn omvat meer dan alleen kennisoverdracht. Wij stimuleren de leerling in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Aandacht voor houding en motivatie zijn vast onderdeel in onze aanpak.

Onze inspanningen zijn erop gericht de studievaardigheden van een leerling naar een hoger plan te brengen. De eerste stap daarin is het zelfstandig werken. Het uiteindelijke doel is: zelfverantwoordelijk werken. Zo plukt een leerling ook in een vervolgopleiding de vruchten van onze studiebegeleiding.

In Onze visie gaan wij uitgebreider in op onze aanpak.

Kwaliteit

Studiecentrum Doorn voldoet aan de criteria van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSI). Deze instelling stelt kwaliteitseisen aan de opleiding van bijlesdocenten en begeleiders, het pedagogische en didactische beleid en de kwaliteit van de dienstverlening.
Elke leerling benaderen en begeleiden we individueel. Voor hem of haar maken we een begeleidingspakket op maat, dat aansluit op de praktijk van de school.

Afspraak maken?

Meer weten over wat het Stuud te bieden heeft? Maak een vrijblijvende afspraak met directeur Roeland Schutte. Dat kan per e-mail of telefoon: 0343 – 420 405 of 06 – 22 28 45 18.
Telefonisch contact bij voorkeur tussen 12.00 en 13.00 uur.