03 jul

  • By Roel
  • In Nieuws
  • Comments Off

Vrijdag 29 juni kregen we het verlossende telefoontje van Thomas. Een 6,9 voor zijn herkansing Geschiedenis, precies genoeg om het felbegeerde  HAVO- diploma te bemachtigen. Dit zorgde ervoor dat we dit jaar kunnen spreken van een slagingspercentage van 100%.  Van de 12 examenleerlingen zijn er 12 geslaagd, een topresultaat! Naast een applausje voor alle examenkandidaten is een dikke pluim voor Hans ook zeer verdiend!

Wij verzorgen het pakket Examentraining voor alle leerlingen die in een Examenklas zitten. De eerste 3 periodes gaan de examenkandidaten mee in het regime van de niet-examenklassen en worden gedurende de periodes de toetsweken voorbereid Als aanvulling worden ze extra voorbereid op hun mondelinge examens voor de talen die meestal in periode 3 plaatsvinden. Zo krijgen ze voor het vak Nederlands een proefmondeling van een docent Nederlands. Na periode 3, op de meeste scholen zo rond 1 april, gaan we starten met de (aanvullende) Examentraining. Elke dag, ook een aantal dagen in de meivakantie, maken de leerlingen een examen. Dit examen wordt nog dezelfde middag nagekeken en besproken op ons studiecentrum.  Voor vrije dagen worden thuisopdrachten verstrekt. Alle examenvakken komen ruim aan bod. Voor alle vakken hebben we gespecialiseerde begeleiders in dienst. In de praktijk komt het erop neer dat de examenkandidaat voor elk examenvak ongeveer 6 eindexamens uit vorige jaargangen heeft geoefend. Uit veel onderzoek blijkt dat dit punt verhogend werkt op het  resultaat tijdens het Centraal Schriftelijk Examen.

Nieuwsgierig geworden? Wil jij ook op zeker slagen?

Maak een geheel vrijblijvende afspraak met onze directeur R. Schutte. Hij geeft U graag  aanvullende informatie over deze dienst.

Zijn telefoonnummer is 06 222 84 518.

Tot ziens op ’t Stuud