07 apr

  • By Roel
  • In Nieuws
  • Comments Off

Aan: de ouders van de leerlingen van Studiecentrum Doorn.

Betreft: Begeleidingsrooster tijdens de maanden april, mei en juni 2018.

Doorn, 3 april 2018

Geachte ouders,

Hierbij ontvangt u het rooster voor bovengenoemde maanden. Alleen de afwijkende dagen en begeleidingstijden zijn vermeld. Voor de niet genoemde dagen geldt het gewone begeleidingsrooster. Laat u deze brief alstublieft ook aan uw zoon/dochter lezen en bewaar deze goed.

Week 16 ( 16 t/m 20 april) is er een projectweek op het Revius Lyceum te Doorn voor de onderbouwklassen en VWO 4. Er zal op school dan ook geen les worden gegeven aan deze leerlingen. Op het studiecentrum gaan wij wel een dagdeel met deze leerlingen aan de slag. Deze middag gaan we werken aan de mindere vakken en het opgegeven huiswerk voor na de projectweek. Voor de goede orde is de groep in twee gedeeltes gesplitst:

• De leerlingen uit de eerste klas worden woensdag 18 april direct na school op het studiecentrum verwacht. Dit geldt ook voor de parttimers die normaal gesproken deze dag niet aanwezig zijn op het studiecentrum.

• De leerlingen uit de tweede klas en VWO 4 worden donderdag 19 april direct na school op het studiecentrum verwacht. Dit geldt ook voor de parttimers die normaal gesproken deze dag verzuimen.

De leerlingen uit HAVO 3 en VWO 3 van het Revius Lyceum te Doorn lopen deze week stage terwijl de leerlingen van VMBO 3, HAVO 4 en VWO 5 op werkweek zijn. Deze leerlingen kunnen het studiecentrum niet bezoeken. Zij hoeven voor deze week dan ook niet te worden afgemeld.

Voor de leerlingen van de overige scholen geldt deze week het reguliere begeleidingsrooster.

Alle examenleerlingen moeten in het kader van de examenvoorbereiding het studiecentrum deze week elke dag bezoeken. Zij zijn hier ook al persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Maandag 23 april t/m zondag 6 mei zijn de niet- examenleerlingen vrij van de volgende scholen; Schoonoord Doorn, OLZ, scholengemeenschap de Breul en Schoonoord Zeist.
De examenleerlingen van deze scholen verwachten we wel op maandag 23 t/m donderdag 26 april om 12.00 uur op het studiecentrum om Examentraining te volgen.

Vrijdag 27 april t/m zondag 6 mei is in verband met de Tulpvakantie het studiecentrum gesloten voor alle leerlingen. Alle examenleerlingen krijgen voor deze periode een gestructureerde thuisopdracht mee die we na hun vakantie bespreken.

Maandag 7 t/m woensdag 9 mei zijn wij geopend voor alle leerlingen van de volgende scholen; Schoonoord Doorn, OLZ, scholengemeenschap de Breul en Schoonoord Zeist.

De examenleerlingen van Revius Doorn, Revius Wijk bij Duurstede, Lodestein en het Ichtus College worden deze dagen ook verwacht om examentraining te volgen om 12.00 uur. De niet examenleerlingen van deze scholen zijn vrij.

Donderdag 10 t/m zondag 13 mei is het studiecentrum gesloten in verband met het Hemelvaartweekend.

Maandag 21 mei is het studiecentrum gesloten in verband met Tweede Pinksterdag.

Zaterdag 23 juni zullen wij in de ochtenduren studiebegeleiding geven op ons studiecentrum. Dit in verband met de vele proefwerken op de verschillende scholen. Uw zoon/dochter zal door ons indien wij dit nodig achten hiervoor worden uitgenodigd. Noteert u wel alvast deze dag in uw agenda.

Medio juni wordt u door mij gebeld en maak ik graag met u een afspraak voor de bespreking van het eindrapport. Deze bespreking vindt plaats kort na de rapportuitreiking. Indien u eerder op vakantie gaat en de rapportuitreiking niet afwacht, zal ik in een eerder stadium met u een afspraak maken.

Tenslotte: De inschrijving van nieuwe leerlingen die het volgende schooljaar het studiecentrum willen bezoeken is al mogelijk.

Indien U een aanstaande brugklasser wilt aanmelden, adviseren wij U dit tijdig te doen. Bij inschrijving voor 1 juli aanstaande, geven wij bij inschrijving op ons brugklaspakket, een korting van 10% op het geldende tarief.

Natuurlijk zijn andere broertjes of zusjes ook welkom. Wij hanteren ook het volgende schooljaar nog een broertje/zusje korting van 15% op onze tarieven.

Hoogachtend,

Drs. R.N.M. Schutte, directeur “Studiecentrum Doorn”.