30 mei

  • By Roel
  • In Nieuws
  • Comments Off

Vanaf maandag 4 april zijn we allemaal hard aan de gang gegaan met het maken van oefenexamens. Bijna elke ochtend waren we vanaf 10.30 uur open voor de examenkandidaten die geen schoolverplichtingen hadden. De week voor en na de meivakantie hebben we ook nog in kleine groepjes examens besproken die vooraf door jullie waren gemaakt. Voor de meivakantie hebben jullie voor thuis opdrachten meegekregen. Alles stond in het kader van het oefenen van Examens.

In de meivakantie waren we 4 middagen open voor de examentraining. Roel zorgde voor zo nu en dan wat lekker, onder andere een oranjegebakje. Gezellige maar vooral nuttig was de algemene constatering.

Na de meivakantie, de laatste week voor de start van het eindexamen, elke dag wederom vanaf 10.30 uur de meeste kandidaten weer paraat! Het examen begon voor sommige kandidaten weifelend. Dagje examen, twee dagen vrij, weer dagje examen, dag vrij. De meeste TL leerlingen begonnen pas op de derde dag met hun eerste examen. De vrije dagen weer vroeg op “het Stuud” aanwezig om examens te trainen. Als je zo terugblikt kun je trots zijn op jezelf: er is veel werk verzet! Wat me aan deze groep zeer goed beviel is dat jullie trouw en gemotiveerd het studiecentrum, elke dag dat mogelijk was, hebben bezocht. Gezelligheid, inzet, samenwerken en ook vriendschap stonden deze examenperiode centraal. Wat het resultaat ook mag zijn: volgens mij heeft een ieder eruit gehaald wat erin zit, en dat is toch het belangrijkste! Ik ben trots op jullie! Voor de fijne samenwerking de afgelopen periode wil ik jullie bedanken.

Uitslag bekend? Eerst je opa en oma bellen en dan natuurlijk contact opnemen met het Studiecentrum!

Donderdagmiddag 16 juni staat er het traditionele examencadeautje voor je klaar!

Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd!

Wij verwachten je deze middag rond 17.00 uur op het studiecentrum. Deze middag maken we dan ook het traditionele fotootje voor de deur onder de banner!

Neem deze gelegenheid je cijferlijst mee!

Geniet van je vrijheid en “we keep in touch”.

 

Hans en Roel